Goed contact. De directeur is ter plaatse geweest voor een juiste offerte. De werkzaamheden werden zelfs nog uitgebreid voor een n.m.m. redelijke prijs. Aardige mannen die de klus klaarden. Werkten ook netjes en schoon. Ruimden ook nog keurig de boel op.

( Ferrie van den Heuvel, Rijswijk )

Other Testimonials

Ramen vervangen met HR++ en ventilatie rooster. Prima vakmensen. Snel en correct uitgevoerd. Aan te bevelen.

( R. Goedhart, Hoofddorp )

Prima bedrijf. 5 ramen laten vervangen. Keuze in standaard, hr+ en hr++ was ook mogelijk. Vlot en netjes gedaan.

( Joost Bakker, Roelofarendsveen )

Goed, no nonsense, schilderwerk. Strak stucwerk, in een paar dagen klaar en alles netjes weer achtergelaten. Voor de volgende keer bel ik ze weer.

( Michel Frijns, Heemstede )

Erg vriendelijk en goed geholpen. Meteen een offerte ontvangen. Binnen een week iemand langs om de ruit op te meten. Die werd direct besteld en twee weken later bij ze geleverd en er zou dan gebeld worden voor een afspraak voor de plaatsing. Uiteindelijk zelf na die twee weken even na gebeld om te vragen of de ruit al binnen was. Kon toen meteen een afspraak maken voor de plaatsing die zelfde week nog. Twee zeer vriendelijke en vrolijke gasten hadden het klusje zo geklaard, en even een extra kit-randje zetten bij een ander kozijn was geen probleem en kosteloos. Alles netjes weer achter gelaten en de kapotte ruit netjes afgevoerd. Zeer tevreden!

( Anoniem )

Communicatie verloopt lekker soepel, prima werk geleverd voor een goede prijs. Geen verassingen achteraf ;-)

( Miguel Pareira Calado )

Super goed. Ook met vooraf afspreken. Prima mee te schakelen

( Henk Ravensbergen, Valkenburg )

Wat een fijn bedrijf om mee samen te werken. Duidelijke afspraken over de start datum, tijdstip en werkzaamheden. Het team is lekker op tijd ter plaatse. Werken keihard en zijn netjes en beleefd in de omgang. Keurig werk afgeleverd en een plezier om over de vloer te hebben. Zeker een aanrader en bij een volgende klus ga ik zeker terug.

( Anoniem )

Top schilderwerk geleverd en ook mijn plafond weer keurig hersteld!